Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

USA verzekert Shooter van tweede seizoen

  •  
21-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
shooter
Zender USA bestelt een tweede seizoen van de actievolle dramaserie Shooter. Het eerste seizoen is momenteel halverwege.
In Shooter is Ryan Phillippe ( Crash ) te zien als Bob Lee Swagger, een voormalig marinier en gedecoreerd sluipschutter. Hij wordt door een oud collega (Omar Epps uit House ) gevraagd om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar krijgt niet veel later zelf de schuld van die aanslag in de schoenen geschoven. Hij slaat op de vlucht en probeert zijn naam te zuiveren. Shooter werd gebaseerd op het boek Point of Impact van Stephen Hunter, dat al eerder door Antoine Fuqua werd verfilmd met Mark Wahlberg. Fuqua en Wahlberg zijn beide producenten van de tv-versie. De aanloop naar de serie was erg hobbelig. De première werd namelijk tot twee keer toe uitgesteld , vanwege de dodelijke schietpartijen die destijds het nieuws overheersten. Ook bijrolspeler Tom Sizemore kwam negatief in het nieuws , toen hij op de set een stuntman verwondde.
De tiende en laatste aflevering van het eerste seizoen is op 15 januari te zien bij USA. In Nederland is Shooter te bekijken op Netflix, waar afleveringen telkens een dag na hun debuut op de Amerikaanse televisie online beschikbaar komen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!