Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

This Is Us krijgt twee extra showrunners

  •  
07-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
567385451
In Nederland komt This Is Us nog niet op televisie, maar in Amerika is het familiedrama een enorm succes.
Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, tot nu toe enkel schrijvers en producenten van de hitserie op NBC, mogen met ingang van het tweede seizoen bedenker Dan Fogelman ( Crazy , Stupid , Love ) ondersteunen als volwaardige showrunners. Het duo was naast hun werk voor This Is Us ook bezig met een spin-off van de sitcom How I Met Your Mother , maar deze wordt nu even uitgesteld. Op die manier kan het duo zich volledig richten op This Is Us , dat naast een tweede seizoen, ook al zeker is van een derde seizoen. Aptaker en Berger werkten in het verleden al met Fogelman aan The Neighbors op ABC en aan Grandfathered op Fox. Zonder Fogelman schreven ze nog voor de gestopte tv-versie van About A Boy , die bij ons zo nu en dan zien is op Comedy Central.
Het eerste seizoen van This Is Us heeft in Amerika nog twee afleveringen te gaan. Rollen in de serie zijn er voor onder andere Milo Ventimiglia ( Heroes ), Mandy Moore ( Tangled ) en Sterling K. Brown ( The People v. O.J. Simpson ). This Is Us is terug te vinden in ons lijstje met de beste feel-good televisie voor in bange dagen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!