Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Unsolved vanaf 18 juni te zien op Netflix

  •  
27-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
81 keer bekeken
  •  
Unsolved
De serie over het onderzoek naar de moorden op 2Pac en The Notorious B.I.G. komt ook naar Nederland.
Rapper Tupac '2Pac' Shakur kwam in 1996 om het leven na een drive by shooting en een jaar later werd ook zijn rivaal Christopher ‘The Notorious B.I.G.’ Wallace doodgeschoten. Unsolved: Tupac & Biggie is een adaptatie van het boek van Greg Kading, die destijds als agent aan beide moordzaken werkte. Zijn boek werd door scenarist Kyle Long ( Suits ) bewerkt voor televisie. Kading wordt in Unsolved gespeeld door Josh Duhamel, bekend van series als Las Vegas en Battle Creek. Bokeem Woodbine ( Fargo ), Jimmi Simpson ( Westworld ), Brent Sexton ( Bosch ) en Jamie McShane ( Bloodline ) geven gestalte aan zijn collega's bij de LAPD. Tupac wordt gespeeld door Marcc Rose (eerder al te zien als 2Pac in Straight Outta Compton) en rapper Wavyy Jonez maakt zijn acteerdebuut als Biggie.
Unsolved was in Amerika te zien op zender USA, bekend van series als Mr. Robot en Suits. Alle tien de afleveringen van de serie zijn vanaf 18 juni bij ons te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!