Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

UnReal komt eind deze maand naar Videoland

  •  
14-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unreal
Videoland voegt binnenkort de eerste twee seizoenen van UnReal toe en start dan ook meteen met het derde seizoen.
Vanaf 27 februari zijn de eerste twee seizoenen van UnReal te zien bij de Nederlandse VOD-dienst. Op dezelfde dag start Videoland ook met het derde seizoen, waarvan dan (bijna gelijktijdig met Amerika) de eerste aflevering in première gaat. UnReal geeft een blik op de chaotische gang van zaken achter de schermen bij een fictieve datingshow. De jonge producer Rachel Goldberg (Shiri Appleby uit Roswell) wordt door haar meer ervaren baas Quinn King (Constance Zimmer uit Entourage) onder druk gezet om maar zo sensationeel mogelijke televisie te maken, in de hoop op hoge kijkcijfers. Het derde seizoen van UnReal arriveert twee jaar na de finale van het tweede seizoen. Dit jaar werden alle afleveringen (net als bij Harlots en Jessica Jones ) geregisseerd door vrouwen, waarbij ook Appleby en Zimmer ieder een aflevering voor hun rekening namen.
UnReal is afkomstig van de Amerikaanse zender Lifetime en was in Nederland eerder te zien op NPO 3. De dramaserie is inmiddels ook zeker van nog een vierde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!