Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Undercover vanaf 3 mei te zien op Netflix

  •  
11-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Undercover
Tom Waes en Anna Drijver spelen twee undercover-agenten die een XTC-netwerk proberen op te rollen.
Undercover is momenteel wekelijks te volgen op de Belgische televisie, maar wordt begin mei bij ons toegevoegd aan het aanbod op Netflix. In de Nederlands-Belgische thriller komt de federale politie op het spoor van het XTC-netwerk van Ferry Bouman (Frank Lammers), een beruchte crimineel die veel van zijn tijd spendeert op de camping naast zijn enorme villa. Twee agenten gaan daarom 'undercover' als campinggasten: de Belg Bob Lemmens (Tom Waes) en de Nederlandse Kim de Rooij (Anna Drijver). Ze doen zich op de camping voor als een kamperend echtpaar, in de hoop Boumans vertrouwen te winnen en uiteindelijk door hem gezien te worden als mogelijke zakenpartners. Nico Moolenaar (Vermist) treedt aan als showrunner, terwijl Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos ( Chaussée D'amour ) werden aangesteld als regisseurs.
Undercover is vanaf 3 mei te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een korte teaser waarin de agenten 'in character' als Peter en Anouk eens rondkijken op de camping.
Update: ook Ferry Bouman (Frank Lammers) kreeg een eigen introductie.
https://www.youtube.com/watch?v=CH64crVJq7E https://www.youtube.com/watch?v=UAgCsAiJ1ak https://www.youtube.com/watch?v=2hnF0Xg_4Iw
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!