Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Uitgebreide trailer voor zesde seizoen Homeland

  •  
17-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland S06
De personages in Homeland maken zich klaar voor de inhuldiging van een nieuwe president. Bekijk een uitgebreide trailer voor het zesde seizoen.
In de dramaserie van Showtime heeft Amerika wel gekozen voor een vrouwelijke president. Ze wordt gespeeld door House of Cards -actrice Elizabeth Marvel. Binnen de CIA lijken Saul Berenson (Mandy Patinkin) en Dar Adal (F. Murray Abraham) de nodige moeite te hebben met haar nieuwe beleid. Carrie Mathison (Claire Danes) is inmiddels niet meer werkzaam voor de CIA. Na haar terugkeer in New York is ze zich in gaan zetten voor moslims die mogelijk onterecht door de overheid worden beschuldigd van terrorisme. De trailer hint ook naar de terugkeer van de door Rupert Friend gespeelde Peter Quinn. Naast Marvel werden nog onder andere Hill Harper ( Limitless ), Robert Knepper ( Prison Break ), Patrick Sabongui ( The Flash ) en Dominic Fumusa ( Nurse Jackie ) aan het nieuwe seizoen van de serie toegevoegd.
Het zesde seizoen van Homeland gaat op 15 januari van start op Showtime. Daarna zullen in ieder geval nog een zevende en een achtste seizoen volgen. De eerste vijf seizoenen zijn in Nederland te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!