Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Uitgebreide trailer voor X-Men-serie The Gifted

  •  
23-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The gifted
Na eerder Legion komt er later dit jaar nog een X-Men-serie naar televisie in de vorm van The Gifted.
The Gifted is afkomstig van de producenten van de X-Men-films (Bryan Singer, Lauren Schuler Donner, Simon Kinberg), hoewel de serie nog geen direct verband vertoont met de X-Men-films, zoals Agents of SHIELD dat wel doet met de Marvel-films. Bryan Singer (X1, X2, Days of Future Past, Apocalypse) regisseerde wel zelf de eerste aflevering. Daarin ontdekken twee ouders (Amy Acker en Stephen Moyer) dat hun kinderen (Natalie Alyn Lind en Percy Hines White) beschikken over superkrachten. Het gezin slaat vervolgens op de vlucht voor een vijandige overheidsinstantie, maar bundelt uiteindelijk de krachten met een groep andere mutanten, bestaande uit onder anderen Blink (Jamie Chung), Polaris (Emma Dumont) en hun leider Thunderbird (Blair Redford).
The Gifted gaat op 2 oktober in Amerika in première op Fox. De makers lieten op Comic-Con overigens wel weten dat de serie geen cross-over met Legion op FX zal gaan krijgen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!