Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Turn of the Tide: Portugese thrillerserie komt in mei naar Netflix

  •  
26-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
786 keer bekeken
  •  
TurnOfTheTide

Wanneer er een gigantische lading cocaïne aanspoelt in een slaperig vissersdorpje, denken een aantal jongelingen snel rijk te kunnen worden.

Foto credit: Paolo Goulart / Netflix

Vanaf eind volgende maand kun je bij Netflix kijken naar de Portugese misdaadserie Turn of the Tide, ook wel bekend als Rabo de Peixe. Het (heel losjes) op ware feiten gebaseerde verhaal speelt zich af in een klein dorpje aan de Portugese kust waar nooit iets gebeurt, totdat er ineens een gigantische hoeveelheid cocaïne aanspoelt. Een aantal jonge mensen, onder leiding van visser Eduardo, zetten snel een geïmproviseerde operatie op om flink geld te verdienen aan de lading coke. Dat geeft uiteraard problemen en al snel krijgen ze te maken met de politie en de Italiaanse gangsters aan wie de drugs toebehoort. De misdaadreeks is de tweede Portugese serie die volledig wordt geproduceerd door Netflix, nadat in 2021 al het spionagedrama Glória verscheen.

Turn of the Tide verschijnt 26 mei op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!