Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trust Me komt 12 oktober naar Videoland

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
425 keer bekeken
  •  
Trust Me
Jodie Whittaker (vanaf komende zondag te zien als Doctor Who) speelt de hoofdrol in deze Britse dramaserie.
Jodie Whittaker ( Broadchurch ) is het ziekenhuisdrama Trust Me te zien als een dokter met een groot geheim. Ze geeft in de BBC-serie gestalte aan verpleegster Cath Hardacre, die in de eerste aflevering door haar superieuren wordt ontslagen, nadat ze misstanden in haar ziekenhuis aan het licht probeert te brengen. Als alleenstaande moeder die voor een jonge dochter moet zorgen is ze ten einde raad en neemt ze de identiteit aan van haar vriendin - en dokter - Alison, om zo aan een baan in een ander ziekenhuis te komen. Eenmaal terug aan het werkt dreigt één van haar nieuwe collega's te ontdekken dat ze helemaal geen dokter is. Trust Me krijgt straks ook een tweede seizoen, maar daarin zal een compleet nieuwe cast gebruikt worden, omdat Whittaker het momenteel te druk heeft met de opnamen van Doctor Who.
Het eerste seizoen van Trust Me bestaat uit vier afleveringen, die vanaf 12 oktober te zien zijn bij Videoland. De serie werd vorig jaar al eens uitgezonden door BBC One.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!