Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

True Detective S03 start 13 januari

  •  
12-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
True Detective S03
Oscarwinnaar Mahershala Ali (Moonlight) onderzoekt een macabere misdaad in het Ozark-gebergte.
HBO maakte bekend dat het derde seizoen van True Detective in Amerika op 13 januari in première gaat. Ziggo heeft inmiddels bevestigd dat de serie in die maand ook bij ons in Nederland van start gaat, hoewel de exacte datum nog niet zeker is. Vaak gaan series van HBO bij ons één dag na de Amerikaanse première van start op Ziggo. Het verhaal van het derde seizoen van True Detective ontvouwt zich in drie verschillende tijdlijnen. Mahershala Ali (House of Cards) is te zien als detective Wayne Hays en Stephen Dorff (Star) geeft gestalte aan zijn partner. Samen onderzoeken ze een macabere misdaad in het Ozark-gebergte. De eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Jeremy Saulnier ( Hold The Dark ) en ook Daniel Sackheim ( The Americans ) regisseerde een aantal episodes.
Het derde seizoen van True Detective werd weer geschreven door Nic Pizzolatto, die ditmaal wel één aflevering pende in samenwerking met David Milch ( Deadwood ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!