Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Travelers S03 verschijnt op 14 december

  •  
13-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Travelers S03
De Canadese scifi-serie met Erik McCormack wordt inmiddels volledig geproduceerd door Netflix.
Travelers begon ooit als een coproductie van Netflix en de Canadese zender Showcase, waarbij Netflix de seizoenen telkens pas na uitzending op televisie toe mocht voegen aan het VOD-aanbod. Inmiddels is de serie een volledige Netflix Original geworden en het derde seizoen komt volgende maand wereldwijd rechtstreeks naar Netflix. In de wereld van Travelers is tijdreizen mogelijk. Een ‘traveler’ neemt dan bezit van het lichaam van iemand in het verleden die op het punt staat om te sterven. FBI-agent Grant MacLaren (Eric McCormack uit Will & Grace ) moet samen met zijn team van Travelers de wereld zien te behoeden voor toekomstig onheil. McCormack regisseerde tevens de finale van het tweede seizoen en kroop ook voor de opener van de derde reeks weer zelf achter de camera.
Het derde seizoen van Travelers verschijnt 14 december op Netflix. De serie werd bedacht door Brad Wright (Stargate SG-1). Lees de recensie van de tweede reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!