Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Travelers S02 komt 26 december naar Netflix

  •  
27-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Travelers
Vanaf 26 december kun je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van Travelers.
De nieuwe reeks is momenteel te zien op de Canadese televisie. Na de seizoensfinale zal het seizoen in zijn geheel toegevoegd worden op Netflix. De sci-fi-thriller speelt zich af in een verre toekomst. Een groep mensen op aarde heeft inmiddels een manier ontdekt om hun bewustzijn terug in de tijd te laten reizen. Een zogenaamde ‘traveler’ neemt dan bezit van het lichaam van iemand in het verleden die op het punt staat om te sterven. FBI-agent Grant MacLaren is zo’n ‘traveler’ en stelt een team van tijdreizigers samen om de wereld te redden. MacLaren wordt gespeeld door Eric McCormack, die het afgelopen jaar ook weer te zien was als Will Truman in de langverwachte terugkeer van de sitcom Will & Grace. De overige tijdreizigers worden gespeeld door Mackenzie Porter, Patrick Gilmore, Jared Paul Abrahamson en Nesta Marlee Cooper.
Travelers werd bedacht door Brad Wright, bekend van The Outer Limits en verschillende Stargate-series. Het tweede seizoen van de serie bestaat uit tien nieuwe afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!