Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trauma vanaf 19 oktober bij NPO Start Plus

  •  
14-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Trauma
De driedelige dramaserie is afkomstig van Mike Bartlett, die eerder verantwoordelijk was voor Doctor Foster.
In de Britse miniserie Trauma krijgt een chirurg het aan de stok met de vader van een patiënt die hij niet kon redden. De tiener Alex Bowker (Albie Marber) wordt op een avond neergestoken en met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Londen. Jon Allerton (Adrian Lester uit Hustle) is de traumachirurg van dienst en hij verzekert de bezorgde vader Dan (John Simm uit Life on Mars en Collateral ) dat de jongen het gaat redden. Toch gaat er iets mis tijdens de operatie, waardoor Alex komt te overlijden. De woedende Dan besluit Jon verantwoordelijk te houden voor de dood van zijn zoon en laat het er niet bij zitten. Lyndsey Marshal (Rome) is in de miniserie te zien als de echtgenote van Dan en Jemima Rooper (Lost in Austen) geeft gestalte aan een collega van Jon.
Trauma is vanaf 19 oktober te zien bij NPO Start Plus. Trauma werd geschreven door Mike Bartlett (Doctor Foster) en Marc Evans ( Safe House ) regisseerde de miniserie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!