Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trapped S01 binnenkort te zien op NPO 3

  •  
11-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
Trapped
De bekroonde nordic-noir van Baltasar Kormákur (Everest) gaat later deze maand van start in Nederland.
Trapped is een thrillerserie uit IJsland. Het verhaal speelt zich af in Seydisfjördur, een klein dorp waar een verminkt lijk aanspoelt in de haven. Politie-inspecteur Andri (Ólafur Darri Ólafsson) vermoedt dat de dader zich op een veerboot bevindt en probeert halsstarrig alle passagiers aan boord te houden. Wanneer op diezelfde dag een hevige sneeuwstorm aan land komt, is de situatie niet langer houdbaar. Niemand kan het dorp nog in of uit, ook de moordenaar niet. Alle inwoners zijn verdachten, maar lopen tegelijkertijd ook allemaal gevaar. Trapped is afkomstig van Baltasar Kormákur, de IJslandse regisseur die onlangs in Amerika films als Contraband, 2 Guns en Everest afleverde. Kormákur is ook al klaar met het tweede seizoen, dat eind dit jaar in première gaat op de IJslandse televisie.
Het eerste seizoen van Trapped start 24 november op NPO 3. Op diezelfde dag worden alle afleveringen tevens direct beschikbaar gesteld bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!