Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Transplant: derde seizoen van ziekenhuisserie gaat van start op Fox

  •  
18-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1381 keer bekeken
  •  
upfronts-transplant-etk

Een Syrische dokter (Hamza Haq) die de oorlog in zijn thuisland wist te ontvluchten probeert nu in Canada zijn medische carrière weer op te pakken.

Foto credit: CTV

Het derde seizoen van het medische drama Transplant gaat volgende maand van start op Fox: op 6 juni wordt er afgetrapt met de eerste van dertien nieuwe afleveringen. Transplant volgt Bashir ‘Bash’ Hamed (Hamza Haq), een Syrische dokter die de oorlog in zijn thuisland wist te ontvluchten en is neergestreken in Canada. Na het verrichten van een heldendaad komt hij te werken in het York Memorial Hospital, waar hij talloze obstakels moet overwinnen om zijn carrière te kunnen hervatten. In de première van het derde seizoen krijgt Bash ruzie met het nieuwe hoofd van de spoedeisende hulp, dokter Neeta Devi (Rekha Sharma), terwijl zijn collega Mags (Laurence Leboeuf) een kansarme patiënt probeert te redden. De derde reeks ging eind vorig jaar van start op de Canadese tv-zender CTV, dat eerder dit jaar ook een vierde seizoen aankondigde.

Transplant S03 is vanaf dinsdag 6 juni te zien op Fox.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!