Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Transgender kindacteur in Modern Family S8

  •  
27-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
127804_1764
Modern Family is een komedie die altijd vooruitstrevend probeert te blijven. Het achtste seizoen zal een gastoptreden bevatten van een acht jaar oude transgender.
De achtjarige Jackson Millarker wordt daarmee de eerste kindacteur op de Amerikaanse televisie die openlijk transgender is. Hij zal komende woensdag in de aflevering ‘a stereotypical day’ opduiken als Tom, het transgender speelkameraadje van Lily. Wanneer Tom door Lily mee naar huis wordt genomen, horen Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) en Cam (Eric Stonestreet) hun geadopteerde dochter echter iets tegen hem zeggen, wat niet door de beugel kan. En dus moeten er lessen over acceptatie geleerd worden. Het achtste seizoen van Modern Family is inmiddels van start gegaan op de Amerikaanse televisie. Lees onze recensie van de eerste aflevering. Later in het seizoen zal ook Nathan Fillion nog gaan opduiken in een gastrol.
Modern Family is overigens niet de enige serie die onlangs een transgender aan de cast toevoegde. Actrice en schrijfster Jen Richards maakt volgend jaar haar opwachting in het muzikale Nashville en wordt daarmee de eerste transgender in een serie op CMT. Daarnaast is ook het derde seizoen van de serie Transparent – met non-transgender Jeffrey Tambor als transgender – inmiddels te zien bij Amazon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!