Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Yellowstone met Kevin Costner

  •  
28-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
Yellowstone
Kevin Costner heeft weer een cowboyhoed op in deze nieuwe serie van de schrijver van Hell or High Water.
Yellowstone heeft (nog) geen Nederlandse aanbieder, maar is echter wel een van de grootste stokpaardjes van Paramount Network, een nieuwe zender die onlangs werd gelanceerd in Amerika. Kevin Costner (met name bekend van westerns als Dances with Wolves en Open Range) speelt de hoofdrol en Taylor Sheridan treedt aan als showrunner. Sheridan brak na een acteercarrière door als scenarist met Sicario en pende het voor vier Oscars genomineerde Hell or High Water. In Yellowstone probeert rancher John Dutton (Costner) zijn ongekend grote grondgebied te beschermen tegen hebberige ontwikkelaars, corrupte politici en de indianen op nabijgelegen reservaten. De kinderen van Dutton worden gespeeld door Wes Bentley, Kelly Reilly en Luke Grimes. Sheridan maakte onlangs zijn regiedebuut met de thriller Wind River en zal de afleveringen van Yellowstone zelf regisseren.
Yellowstone gaat op 20 juni in première op Paramount Network. Kevin Costner staat nu met Woody Harrelson op de set van de aankomende Netflix-film Highwaymen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!