Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Unbreakable Kimmy Schmidt S04B

  •  
17-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unbreakable Kimmy Schmidt
De allerlaatste afleveringen van de sitcom verschijnen over iets meer dan een week op Netflix.
Unbreakable Kimmy Schmidt volgt Kimmy Schmidt (Ellie Kemper), die na vijftien jaar gevangenschap bevrijd wordt uit handen van een sekte. Ze verhuist naar New York en probeert in een voor haar onbekende wereld haar leven opnieuw op te bouwen. Bijrollen zijn er voor Jane Krakowski, Tituss Burgess en Karol Kane. De laatste reeks bevat onder meer een extra lange aflevering geïnspireerd door de film Sliding Doors, waarin we zien waar de personages nu zouden zijn, als Kimmy nooit door de sekte ontvoerd was. Gastrollen zijn er voor onder anderen Jon Hamm ( Mad Men ), Greg Kinnear ( House of Cards ), Jon Bernthal ( The Punisher ) en Lisa Kudrow ( Grace and Frankie ). De serie komt op 25 januari ten einde, hoewel bedenkers Tina Fey en Robert Carlock daarna nog een film willen maken.
Lees ook de recensie van het derde seizoen en bekijk een overzichtje met de leukste popcultuur-verwijzingen in het tweede seizoen. En lees meer over de intro-muziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!