Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor tv-verfilming van The Mist

  •  
12-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
767790578
Het door Stephen King geschreven The Mist is opnieuw verfilmd, dit keer voor tv. Zender Spike gaf de eerste beelden vrij.
The Mist werd in 2007 bewerkt tot bioscoopfilm door Frank Darabont (de bedenker van The Walking Dead) die eerder de King-verhalen The Shawshank Redemption en The Green Mile verfilmde. Het verhaal draait om een mislukt experiment van het leger, waardoor een poort naar een andere dimensie wordt geopend en in een dichte mist gehulde monsters onze wereld binnendringen. Een aantal overlevenden schuilt in een supermarkt, waar vervolgens onderlinge ruzies ontstaan. De film ging bijna uitsluitend over de mensen in de supermarkt, maar de tv-versie richt zich ook op andere plekken in de stad. Rollen zijn er voor onder anderen Alyssa Sutherland (Vikings), Morgan Spector (Person of Interest) en Frances Conroy (Six Feet Under). Ook Isiah Whitlock Jr. is te zien in de trailer, maar hij brengt zijn bekende catchphrase (sheeeeit) nog niet ten gehore.
The Mist gaat 22 juni in première bij Spike TV. Momenteel zijn ook de Stephen King-series Sleeping Beauties , Mr. Mercedes en Castle Rock in ontwikkeling, plus de bioscoopfilm It. Bekijk de trailer hier:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!