Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor The Haunting of Hill House

  •  
19-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Haunting of Hill House
Michiel Huisman (Game of Thrones) betreedt een spookhuis in deze nieuwe miniserie van Netflix.
The Haunting of Hill House is losjes gebaseerd op het boek van Shirley Jackson, dat in de jaren negentig al eens werd verfilmd door Jan de Bont. Het originele verhaal draait om verschillende vreemdelingen die als experiment in het desbetreffende spookhuis overnachten, maar deze miniserie van Netflix gebruikt een iets andere insteek: dit keer volgen we een vijftal broers en zussen die als kinderen opgroeiden in het spookhuis, en daar na de zelfmoord van de jongste zus weer samenkomen om de demonen uit hun verleden te confronteren. Rollen zijn er voor Michiel Huisman (Game of Thrones), Carla Gugino ( Wayward Pines ), Henry Thomas (E.T.) en Timothy Hutton (Leverage). De serie werd geschreven en geregisseerd door Mike Flanagan (Hush), die eerder met Gugino werkte aan de film Gerald's Game , eveneens te zien op Netflix.
The Haunting of Hill House is vanaf 12 oktober te bekijken op Netflix. Michiel Huisman is tevens op Netflix te zien in de romantische film Irreplaceable You.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!