Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor The Ballad of Buster Scruggs

  •  
12-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Buster Scruggs
De film van Joel en Ethan Coen (True Grit, No Country for Old Men) komt later dit jaar exclusief naar Netflix.
De western The Ballad of Buster Scruggs is een anthologie, waarin Joel en Ethan Coen zes verhalen over het Amerikaanse Wilde Westen vertellen. Het project begon ooit als een zesdelige miniserie, maar is inmiddels een film geworden, hoewel de anthologie-structuur nog wel gewoon gehandhaafd bleef. Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou, ook op Netflix) geeft gestalte aan het titelpersonage. Andere rollen zijn er voor James Franco ( The Deuce ), Brendan Gleeson ( Mr. Mercedes ), Zoe Kazan ( The Big Sick ), Liam Neeson (A Million Ways to Die in the West) en Tom Waits (Bram Stoker's Dracula). Cinematograaf Bruno Delbonnel, die al met de broers werkte aan Paris, je t'aime en Inside Llewyn Davis , mocht het Wilde Westen in beeld brengen. De Fransman werkte eerder ook aan films van Jean-Pierre Jeunet en Tim Burton.
The Ballad of Buster Scruggs verschijnt 16 november op Netflix. In Amerika krijgt de film ook een bioscooprelease, zodat hij in aanmerking kan komen voor de Oscars.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!