Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Stephen Kings Mr. Mercedes

  •  
14-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
Mr. Mercedes
Stephen King-verfilmingen zijn weer erg populair en op televisie is het binnenkort de beurt aan Mr. Mercedes.
De serie draait om een jonge seriemoordenaar (Harry Treadaway uit Penny Dreadful) die de gepensioneerde agent Bill Hodges (Brendan Gleeson uit Braveheart) uit begint te dagen, door hem macabere brieven en e-mails te sturen. Hodges ziet zich vervolgens genoodzaakt om op eigen houtje weer in actie te komen en hem te stoppen. Bijrollen zijn er voor Jharrel Jerome ( Moonlight ), Mary-Louise Parker (Weeds) en Holland Taylor (The Truman Show). De regie was in handen van Jack Bender (Lost, Game of Thrones ) en ook voor het scenario strikte men een bekende naam. Het boek van King werd namelijk geadapteerd door David E. Kelley, onlangs verantwoordelijk voor succesvolle series als Goliath en Big Little Lies.
Mr. Mercedes gaat op 9 augustus in première bij AT&T. Naast The Mist is voor televisie ook Castle Rock in de maak. Verder komen The Dark Tower en It binnenkort naar de bioscoop.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!