Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor StartUp S02

  •  
09-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
StartUp
Ron Perlman is te zien als een schatrijke investeerder in de trailer voor het tweede seizoen StartUp.
De acteur uit Sons of Anarchy en Hand of God krijgt een belangrijke bijrol in de grimmige dramaserie, die te zien is op Sony’s eigen streamingdienst Crackle. In de nieuwe reeks proberen Nick (Adam Brody uit The O.C.), Izzy (nieuwkomer Otmara Marrero) en Ronald (Edi Gathegi uit The Blacklist: Redemption ) na GenCoin een ambitieus nieuw bedrijf op te zetten. Dat blijkt echter niet makkelijk, aangezien de FBI (Martin Freeman keert terug als de ontspoorde agent Phil Rask) en de Russische maffia het drietal nog steeds op de hielen zit. Maar misschien kan het kapitaal van de ervaren miljonair Wes Chandler (Perlman) een oplossing bieden. Addison Timlin (Californication) heeft een bijrol als Chandlers dochter.
Sony debuteert de tien afleveringen van het tweede seizoen op 28 september op Crackle. Het bedrijf kondigde ook een op StartUp gebaseerde VR-game aan voor de Playstation 4.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!