Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor special van Louis C.K. op Netflix

  •  
29-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
223017234
Komende dinsdag gaat de nieuwe special van Louis C.K. in première bij Netflix. De trailer is inmiddels gearriveerd.
Zijn nieuwe show heet 2017 en is de eerste van twee specials die de komiek exclusief zal maken voor Netflix. Bij ons in Nederland zijn momenteel al twee van zijn voorgaande specials te zien bij de VOD-dienst; Hilarious uit 2010 en Live at the Comedy Store uit 2015. Louis C.K. is naast zijn stand-up carrière de laatste jaren ook druk als televisiemaker. Zo is hij als producent betrokken bij Better Things en Baskets op FX en One Mississippi op Amazon. Als schrijver en acteur is hij op FX ook verantwoordelijk voor het door hemzelf bedachte Louie, maar de serie staat momenteel op pauze. C.K. krijgt van de zender namelijk de vrijheid om nieuwe seizoenen te maken, wanneer hij dat zelf wil. Daarnaast maakte hij een paar jaar geleden de webserie Horace and Pete , die onlangs verkocht werd aan Hulu.
Netflix voegde onlangs al twee specials van Dave Chappelle toe aan hun VOD-aanbod, plus een nieuwe show van Amy Schumer. Later dit jaar zullen daar ook nog specials van onder andere Chris Rock , Jerry Seinfeld en Sarah Silverman bij gaan komen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!