Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Pastry: Chef's Table bereidt toetje voor

  •  
24-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Chef's Table: Pastry
Voor een nieuwe reeks Chef's Table ging Netflix achter de schermen bij de beroemdste banketbakkers ter wereld.
Pastry is een spin-off van het voor een Emmy genomineerde Chef's Table. Dit keer duikt de serie in de wereld van de lekkerste gebakjes. De trailer is dan ook niet echt geschikt voor mensen die op dieet willen, want de beelden zijn om van te watertanden. Pastry bestaat uit vier afleveringen, waarin telkens een andere kok zijn passie voor het maken van desserts toelicht. De banketbakkers die aan bod komen zijn Christina Tosi van de Milk Bar (Verenigde Staten), Corrado Assenza van Caffé Ficilia (Italië), Jordi Roca van El Celler de Can Roca (Spanje) en Will Goldfarb van Room4Dessert (Indonesië). Pastry is de tweede spin-off van Chef's Table, dat eerder een specifiek op de Franse keuken gerichte aftakking kreeg. Maker David Gelb bedacht Chef's Table als een sprituele opvolger van zijn documentaire Jiro Dreams of Sushi.
Chef's Table: Pastry is vanaf 13 april te zien op Netflix. De eerste reeks, tweede reeks en derde reeks van Chef's Table staan nu op Netflix, evenals Chef's Table: France.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!