Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Netflix-film 1922 van Stephen King

  •  
23-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stephen King
De hoofdrol is voor Thomas Jane, eerder al de ster in de King-verfilming The Mist (niet de serie die momenteel ook op Netflix staat , maar de film van Frank Darabont uit 2007). In de film 1922 geeft Jane gestalte aan Wilfred James, een boer uit Nebraska, die beweert dat hij zijn vrouw Arlette (Molly Parker uit Deadwood ) heeft vermoord en begraven. James is er echter van overtuigd dat de geest van zijn vrouw nog altijd ronddoolt om wraak te nemen. Zo krijgen hij en zijn zoontje op de boerderij onder meer te maken met een gigantische rattenplaag. 1922 is vanaf 20 oktober op Netflix te zien.
Het is de tweede keer in korte tijd dat er een Stephen King-film naar Netflix komt, want vanaf 29 september kun je bij de VOD-dienst tevens kijken naar Gerald’s Game met Carla Gugino. Voor meer Stephen King op tv kun je terecht bij Mr. Mercedes en het aankomende Castle Rock. In de bioscoop is momenteel It te zien.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!