Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Memories of the Alhambra

  •  
23-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Memories of Alhambra
De Koreaanse fantasy / scifi-serie gaat 11 december op Netflix van start met wekelijkse afleveringen.
Memories of the Alhambra mengt drama en suspense met scifi-fantasy en romantiek. Het verhaal volgt Jin-Woo, de eigenaar van een bedrijf dat Augmented Reality naar een nog hoger niveau wil tillen. Hij reist naar Granada in Spanje voor een ontmoeting met Se-Ju, een briljante developer en ook de maker van een AR-game over middeleeuwse gevechten in Alhambra, het eeuwenoude paleis van Granada. Woo wil erg graag met Se-Ju samenwerken, maar eenmaal in Spanje aangekomen blijkt ze spoorloos. Wel raakt hij betrokken bij de affaires van haar zus Hee-Ju, de eigenaar van een hostel in Granada, waarna de grens tussen de echte wereld en de AR-wereld begint te vervagen. Memories of the Alhambra start begin volgende maand op de Koreanse televisie, en gaat vervolgens in de rest van de wereld in première op Netflix.
Vanaf 11 december voegt Netflix elke week een nieuwe aflevering van Memories of the Alhambra toe aan het aanbod. Hieronder zie je alvast de trailer voor de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!