Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Future Man met Josh Hutcherson

  •  
07-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Future Man
De trailer voor de nieuwe serie Future Man spooft een aantal van je favoriete scifi-films.
Future Man is na Preacher de tweede concrete tv-serie van Seth Rogen en Evan Goldberg, bekend van bioscoopfilms als Pineapple Express en Sausage Party. Josh Hutcherson (Peeta in de Hunger Games -films) geeft in de serie gestalte aan een onopvallende conciërge, die in de avonduren zijn tijd vult met het spelen van een videogame. Het desbetreffende spel blijkt een trainingssimulator (net als in The Last Starfighter), waarna hij door tijdreizende aliens wordt benaderd met een missie om de wereld te redden. Een wetenschapper (Keith David, momenteel op Netflix te zien in Greenleaf van Oprah Winfrey) werkt namelijk aan een middel tegen herpes, waarmee onbedoeld (net als in Terminator 2) het einde van de wereld wordt ingeluid. Door middel van een soort omgekeerd Back to the Future-plan moet de wetenschapper op een ander pad gezet worden.
De trailer voor Future Man ging in première op de New York Comic Con, die dit weekend plaatsvindt. De serie gaat 14 november in Amerika in première bij streamingdienst Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!