Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor docu-serie over Bobby Kennedy

  •  
17-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Bobby Kennedy for President
Netflix komt met een vierdelige documentaire over de in 1968 vermoorde politicus Robert F. Kennedy.
Begin juni 2018 is het 50 jaar geleden dat de jongere broer van de eveneens vermoorde president John F. Kennedy werd doodgeschoten. Onder het bewind van zijn broer was Bobby Kennedy een aantal jaren de Amerikaanse minister van justitie en pakte hij de georganiseerde misdaad aan. Later werd hij senator van New York en uiteindelijk deed hij zelf een gooi naar het presidentschap. De docu Bobby Kennedy for President toont wat voor effect zijn dood - na de moord op JFK een nieuwe klap voor Amerika - had op de wereld en stelt zich voor hoe een presidentschap van een tweede Kennedy eruit zou hebben gezien. De documentaire bevat nieuwe interviews met de mensen die destijds dichtbij hem stonden en combineert deze met archiefbeelden. De regie was in handen van Dawn Porter (Trapped, Spies of Mississippi, Gideon's Army).
Bobby Kennedy for President verschijnt 27 april op Netflix. Overigens heeft Hulu een gescripte serie over Bobby Kennedy ( met Chris Pine in de hoofdrol ) in ontwikkeling.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!