Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor tv-pilot met Jean-Claude Van Damme

  •  
20-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jean
Actiester Jean-Claude Van Damme brengt zijn epic splits naar het kleine scherm. Bekijk de Muscles From Brussels in een trailertje voor zijn nieuwe Amazon-pilot.
De in België geboren Van Damme brak eind jaren 80 door in Hollywood met martial arts-films als Bloodsport en Kickboxer. Zijn potentiële nieuwe serie Jean-Claude Van Johnson is echter een komedie. Van Damme speelt – een beetje zoals in het satirische JCVD uit 2008 – een fictieve versie van zichzelf. Overdag is hij de teruggetrokken acteur Jean-Claude Van Damme, terwijl hij in zijn vrije tijd onder zijn alias Jean-Claude Van Johnson als freelancer gevaarlijke missies uitvoert. Het trailertje laat de ‘normale kant’ van zijn personage zien, dus op zijn vechtkunsten is het nog even wachten.
Jean-Claude Van Johnson werd geregisseerd door Peter Atencio ( Keanu ) en geschreven door Dave Callahan ( The Expendables ). De pilot is – samen met The Tick en I Love Dick – één van de drie komedie-pilots die Amazon dit weekend beschikbaar stelt. Kijkers kunnen zoals gebruikelijk de afleveringen weer online beoordelen. Aan de hand daarvan beslist Amazon vervolgens welke pilots daadwerkelijk doorgaan als volwaardige televisieseries.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!