Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer van The Grand Tour: Top Gear pur sang!

  •  
08-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
grand
Amazon heeft de trailer van The Grand Tour vrijgegeven. Het nieuwe autoprogramma met Jeremy Clarkson en de zijnen gaat op 18 november van start op Amazon Prime.
In The Grand Tour wordt de door de BBC ontslagen Top Gear-presentator Jeremy Clarkson herenigd met zijn collega’s Richard Hammond en James May. Achter de schermen is ook hun vaste producent Andy Wilman bij de serie betrokken. Voor het programma reizen Clarkson, Hammond en May à la Top Gear in verschillende exotische wagens over vier continenten. En het blijft niet alleen bij auto’s; in de trailer zien we onder meer jetski’s, kamelen en zelfs een tank. Naast beelden van hun reizen is in elke aflevering ook een lokaal opgenomen studio-onderdeel met publiek erbij te zien. Het eerste seizoen van The Grand Tour bestaat uit twaalf afleveringen in totaal. De eerste daarvan verschijnt op 18 november en vervolgens zet Amazon drie maanden lang wekelijks een nieuwe aflevering online.
Amazon Prime komt naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar naar Nederland , maar of dat voor 18 november gebeurt, is de vraag. Clarkson en zijn collega’s hebben bij Amazon overigens een contract getekend voor drie seizoenen van The Grand Tour, waarvoor ze in totaal 36 afleveringen zullen maken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!