de Lagarde

Trailer voor S2 van The Man in the High Castle

  •  
17-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Cr: Liana Hentcher/Amazon Studios
Over iets minder dan een maand stelt Amazon het tweede seizoen van The Man in the High Castle beschikbaar. Bekijk alvast een nieuw voorproefje.
The Man in the High Castle is gebaseerd op het gelijknamige boek van Philip K. Dick ( Total Recall , Minority Report , A Scanner Darkly ) en speelt zich af in een alternatieve toekomst. In deze wereld hebben de geallieerden de Tweede Wereldoorlog verloren. Het oostelijke deel van de Verenigde Staten is daardoor in handen van Duitsland, terwijl aan de westkust Japan aan de macht is. Tussenin ligt nog een neutrale zone, waar de mysterieuze Man in the High Castle de scepter zwaait. De sciencefictionserie werd bedacht door Frank Spotnitz ( The X-Files ) en rollen zijn er voor onder andere Alexa Davalos, Rupert Evans, Rufus Sewell en Cary-Hiroyuki Tagawa. Achter de schermen is Ridley Scott één van de producenten. Scott was eerder als regisseur verantwoordelijk voor de Philip K. Dick-verfilming Blade Runner en produceert ook de volgend jaar te verschijnen sequel op die film.
Het tweede seizoen van The Man in the High Castle is vanaf 16 december beschikbaar op Amazon. Onder de nieuwe trailer kun je ook de allereerste scène uit de nieuwe reeks alvast bekijken. Tot slot is hier nog de voorgaande trailer te zien.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!