Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Netflix-serie Haters Back Off

  •  
04-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
haters
Comédienne Colleen Ballinger brengt haar YouTube-typetje Miranda Sings naar Netflix. Bekijk en beluister haar ‘zangtalent’ in de nieuwe trailer.
Het typetje van Ballinger is een satire op alle slechte en zelfingenomen muzikanten die zelfgemaakte filmpjes uploaden in de hoop snel beroemd te worden. Het YouTube-kanaal van Miranda Sings heeft inmiddels bijna 7 miljoen abonnees en ruim een miljard views. Ballinger schreef eerder ook een boek namens Miranda en liet haar optredens maken in talkshows als Comedians in Cars Getting Coffee en The Tonight Show. Een eigen tv-serie op Netflix is nu de volgende logische stap. Daarin zal de focus tevens komen te liggen op haar moeder (Angela Kinsey uit The Office ) en haar oom (Steve Little uit Eastbound & Down ). De titel Haters Back Off verwijst naar de catchphrase die ze altijd paraat heeft voor de mensen die – volgens haar onterecht – negatieve reacties posten.
Haters Back Off zal ingaan op de oorsprong van Miranda's succes en laten zien hoe ze ooit aan zoveel YouTube-abonnees is gekomen. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit 8 afleveringen, die elk een half uurtje duren. Vanaf 14 oktober zijn ze allemaal wereldwijd te streamen via Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!