Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor mysterieuze Netflix-serie The OA

  •  
13-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
25804770
Netflix stelt deze maand een geheimzinnige nieuwe serie beschikbaar. Bekijk de eerste beelden van het 8 afleveringen tellende The OA.
Netflix geeft regelmatig mensen uit de wereld van de onafhankelijke films de kans om iets voor de zender te maken, zoals we onlangs zagen met de serie Easy van Joe Swanberg. Alle afleveringen van The OA werden geschreven en geregisseerd door Zal Batmanglij, de maker van de indie-films Sound of My Voice en The East , die eerder al voor Fox achter de camera kroop om een aantal afleveringen van Wayward Pines te schieten. De hoofdrol in The OA i s voor Brit Marling, eerder ook een leading lady in de twee speelfilms van Batmanglij. Ze hielp haar regisseur eveneens met het scenario voor hun nieuwe serie. De show draait om een jonge vrouw (Marling), die na jarenlang vermist te zijn geweest, plots weer opduikt in haar oude woonplaats. Toen ze verdween was ze blind, maar nu kan ze op onverklaarbare wijze weer zien. De lokale inwoners reageren nogal verschillend op haar terugkeer en huidige fysieke toestand, ook omdat ze haar ouders en de FBI weigert te vertellen wat er de afgelopen jaren met haar is gebeurd.
Bijrollen zijn er voor Emory Cohen ( Brooklyn ), Scott Wilson ( The Walking Dead ), Phyllis Smith ( The Office ), Jason Isaacs ( Fury ), Patrick Gibson ( The Tudors ) en Brendan Meyer ( The Guest ). Vanaf 16 december te streamen op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!