Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Guillermo Del Toro’s Trollhunters

  •  
10-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Trollhunters NYCC
Na The Strain op FX brengt regisseur Guillermo Del Toro (Hellboy, Pan’s Labyrinth) zijn volgende tv-serie naar Netflix. Bekijk de trailer voor het door hem bedachte Trollhunters.
Net als The Strain is Trollhunters gebaseerd op een boek van Del Toro. Dit keer gaat het echter om een kinderboek, met uiteraard nog wel een vleugje horror. De animatieserie draait om de doodgewone tiener Jim, die per ongeluk in het bezit komt van een magisch amulet. Vervolgens ontdekt hij een verborgen wereld vol trollen onder zijn woonplaats Arcadia en raakt hij betrokken bij een eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad. De stem van Jim werd ingesproken door Anton Yelchin, de Star Trek Beyond -acteur die eerder dit jaar bij een ongeluk om het leven kwam. Yelchin was nog niet helemaal klaar met zijn opnames voor Trollhunters, maar Del Toro weigerde de rol te hercasten. Verder verleenden onder andere Kelsey Grammer (Frasier, The Simpsons) en Del Toro’s goede vriend Ron Perlman ( Hand of God ) hun stemmen aan de serie.
Trollhunters is een co-productie van Dreamworks, de productiestudio van onder andere Steven Spielberg. De eerste twee afleveringen gingen het afgelopen weekend al exclusief in première op de New York Comic Con. Het volledige eerste seizoen van de serie is vanaf 23 december wereldwijd te streamen op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!