Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor docu-serie Captive van Netflix

  •  
11-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Captive
Netflix duikt in de levensgevaarlijke wereld van ontvoeringen en onderhandelingen in de nieuwe documentaireserie Captive. Bekijk alvast de trailer.
Als er in een Hollywood-film iemand ontvoerd wordt, is meestal Liam Neeson wel in de buurt om daar op met zijn particular set of skills iets aan te doen, maar in het echte leven gaat het er toch iets anders aan toe. Met Captive schijnt Netflix een licht op de meest turbulente ontvoeringszaken, waaronder een aantal die tot nu toe voor het grote publiek verborgen bleven. Daarbij komen alle betrokkenen aan bod, van de slachtoffers en hun families tot en met de onderhandelaars en de kidnappers zelf. Captive werd geproduceerd door Simon Chinn en Doug Liman (The Bourne Identity, Impulse ). Chinn won eerder Oscars voor zijn documentaires Searching for Sugar Man en Man on Wire.
Captive is vanaf 9 december te zien op Netflix. De streamingdienst produceerde al eerder een aantal indrukwekkende docu’s, zoals Amanda Knox en The Ivory Game.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!