Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Crisis in Six Scenes van Woody Allen

  •  
15-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
woody-allen-crisis-in-six-scenes
Woody Allen ( Manhattan , Annie Hall ) maakte een zesdelige miniserie voor Amazon. Na het eerste clipje van Allen bij de kapper , kreeg Crisis in Six Scenes nu een volledige trailer.
Allen is in de serie ook zelf te zien als een personage genaamd Sidney Muntzinger. Verder weten we nog weinig over Crisis in Six Scenes , behalve dat het verhaal zich afspeelt in de turbulente jaren 60 en draait om een doorsnee Amerikaans gezin, dat op zijn kop wordt gezet door een onverwachte huisgast. Wel is bekend wie naast Allen de overige rollen invullen. Zo ging één van de bijrollen naar voormalig Hannah Montana -actrice Miley Cyrus. De cast bestaat verder nog uit onder andere Rachel Brosnahan ( The Marvelous Mrs. Maisel ), Michael Rapaport ( Mighty Aphrodite ) en Elaine May ( Small Time Crooks ).
Woody Allen had het dit jaar drukker dan ooit. Naast het schrijven en regisseren van Crisis in Six Scenes , leverde hij met het onlangs verschenen Café Society ook gewoon zijn jaarlijkse speelfilm af. Café Society werd in Amerika overigens eveneens gedistribueerd door Amazon, dat zich de laatste tijd steeds nadrukkelijker laat gelden op film- en televisiegebied. Crisis in Six Scenes gaat op 30 september in première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!