Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trailer voor Atlanta met Donald Glover

  •  
16-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2010 VH1 Hip Hop Honors - Arrivals
Donald Glover krijgt een nieuwe sitcom op FX. In 2014 besloot Glover de ensemble cast van Community op NBC te verlaten, om te gaan werken aan zijn eigen komische serie, getiteld Atlanta. Bekijk de eerste trailer.
Naast het acteren maakt Glover ook muziek, onder zijn rapnaam Childish Gambino. Atlanta speelt zich dan ook af in de hiphop scène van de stad waar de titel naar verwijst. Glover bedacht de serie en speelt de hoofdrol als Earnest ‘Earn’ Marks; een student die besluit te stoppen met school, om manager te worden van zijn rappende neef Alfred (Brian Tyree Henry uit Vice Principals ), die muziek maakt onder de naam Paperboy. Tijdens hun zoektocht naar roem en succes, moet het tweetal doorlopend afwegingen maken, wanneer het gaat om de juiste balans tussen kunst en commercie.
Glover vertelde onlangs nog in de pers dat hij Communitywaarvan een afsluitende film nog steeds niet is uitgesloten – destijds besloot te verlaten, omdat hij vond dat de koers van zijn personage gelopen was. Daarnaast zou hij momenteel in beeld zijn om straks gestalte te geven aan een jeugdige Lando Calrissian, in een Star Wars -film over de jonge jaren van Han Solo. Maar eerst is het dus de beurt aan Atlanta , dat op 6 september in première gaat op FX. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Overigens kwam Netflix onlangs met een serie over het ontstaan van hiphop in New York.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!