Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: The Coral, The Asteroids Galaxy Tour en Courtney Barnett

  •  
25-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Asteroids Galaxy Tour
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: The Coral, The Asteroids Galaxy Tour en Courtney Barnett.
The Coral - Sweet Release
Ze braken ooit door dankzij het lieflijke indie-liedje ‘Dreaming of You’. Inmiddels heeft de Britse band The Coral alweer acht albums uitgebracht en komt nummer negen, Move Through the Dawn, er op 17 augustus aan. ‘Sweet Release’ is de eerste single, en die klinkt wat minder lief dan die eerste hit - de Britten geven lekker gas.
The Asteroids Galaxy Tour - Surrender
Ze zijn wellicht het meest bekend als de band van het liedje ‘The Golden Age’ uit de reclame van Heineken, maar The Asteroids Galaxy Tour heeft meer te bieden. De Deense band onderscheidt zich niet alleen met het opvallende stemgeluid van zangeres Mette Lindberg, maar ook door een fijne mix van funky pop, jazzy geluiden en elektronica.
Courtney Barnett - City Looks Pretty
Ze is inmiddels een bekend gezicht, maar dat is een logisch gevolg van de drie ijzersterke singles die Courtney Barnett dit jaar uitbracht. Na ‘Nameless, Faceless’ en ‘Need a Little Time’ geeft de Australische zangeres ons met ‘City Looks Pretty’ nog een voorproefje op haar tweede album Tell Me How You Really Feel (releasedatum: 18 mei). En dat zou zomaar eens een tweede meesterwerkje kunnen worden.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!