Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: She & Him, Snail Mail en Gabrielle

  •  
02-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Snail Mail
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: She & Him, Snail Mail en Gabrielle.
She & Him - She Gives Her Love to Me / He Gives His Love to Me
Een opvallende release voor She & Him, de samenwerking tussen actrice Zooey Deschanel en M. Ward: twee versies van hetzelfde nummer. Het duo brengt de singles uit als onderdeel van de Universal Love-campagne, die strijdt voor acceptatie van homoseksualiteit. En dus is er een vrouwelijke en een mannelijke versie van de track.
https://www.youtube.com/watch?v=9LIz-9oWYls https://www.youtube.com/watch?v=hFFrOVeG2vQ
Snail Mail - Heat Wave
Ze is nog geen twintig jaar oud, maar als het grote brein achter Snail Mail toont Lindsey Jordan zich als een volwassen muzikant. De Amerikaanse songwriter maakt lekker melancholische gitaarpop, die rustig begint en hier en daar uitwijkt naar stevige, grunge-achtige uithalen. Haar debuutalbum Lush verschijnt op 8 juni.
Gabrielle - Show Me
En we sluiten af met een zangeres die al hits scoorde voordat Lindsey Jordan geboren werd: Gabrielle. Haar nummer ‘Dreams’ is één van die onbreekbare jaren 90-tracks. De Britse zangeres keert in augustus terug met haar eerste album in elf jaar tijd. Eerste single ‘Show Me’ is een lekker gladde track, die laat horen dat Gabrielle nog altijd die fijne soulstem heeft.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!