Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Radiohead, Waxahatchee en Oh Wonder

  •  
14-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Radiohead
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Radiohead, Waxahatchee en Oh Wonder.
Radiohead - I promise
Nieuw oud werk van Radiohead. De Britse band viert het twintigjarig bestaan van het legendarische album OK Computer met een speciale heruitgave met niet eerder uitgebracht werk. Radiohead speelde het fraaie ‘I promise’ in de periode tussen 1996 en 1998 nog regelmatig tijdens concerten, maar sindsdien is de track spoorloos verdwenen. Tot nu.
Waxahatchee - Never been wrong
Katie Crutchfield, de vrouw achter Waxahatchee, maakte in 2015 al indruk met haar derde plaat Ivy Tripp. Ze wist rauwe grunge te combineren met intieme, akoestische nummers, terwijl het album toch als één geheel bleef klinken. ‘Never been wrong’ is de ruige eerste single van Out In The Storm, de opvolger van Ivy Tripp. De releasedatum is 14 juli.
Oh Wonder - High on humans
Het Britse alternatieve popduo Oh Wonder laat zich weer van zijn meest catchy kant horen op ‘High on humans’. Het nummer is afkomstig van Ultralife, de tweede plaat van Josephine Vander Gucht en Anthony West. Ook dat album verschijnt op 14 juli.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!