Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Major Lazer, A Perfect Circle en FIDLAR

  •  
03-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Major Lazer
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie opvallendste releases. Deze week: Major Lazer, A Perfect Circle en FIDLAR.
Major Lazer - Go dung
De merkwaardige beats die we van Major Lazer gewend zijn, aangevuld met reggae en calypso. ‘Go dung’ is een samenwerking met Kes, een band uit Trinidad en Tobago. Het levert een frisse mix op, die ons stiekem alvast in zomerse sferen brengt.
A Perfect Circle - Disillusioned
Nadat frontman Maynard James Keenan afgelopen weekend al aangaf dat er een ‘nieuwjaarscadeautje’ in het verschiet lag, is ‘Disillusioned’ nu daadwerkelijk uitgebracht. De progressieve rockband rond de frontman van TOOL werkt aan de opvolger van het album eMOTIVE uit 2004. De plaat zou ergens dit jaar uit moeten komen.
FIDLAR - Frances Farmer will have her revenge on Seattle
Een nieuwjaarswens van de heren van FIDLAR in de vorm van een Nirvana-cover. De Amerikaanse punkers werken aan de opvolger van hun tweede album Too. Het is nog niet bekend wanneer die plaat uitkomt, maar met deze vlammende cover kunnen we weer even vooruit.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!