Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Johan, Jimmy Eat World en Ray Davies

  •  
09-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jimmy Eat World
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Johan, Jimmy Eat World en Ray Davies.
Johan - What A Scene
Met de comeback van Johan is één van de meest gewaardeerde bands uit de Nederlandse popgeschiedenis weer op de podia te bewonderen. En nieuw werk is er ook. ‘What A Scene’ is de melancholische tweede single van de uitstekende comebackplaat Pull Up, die vorige maand verscheen.
Jimmy Eat World - Love Never
Een dubbelklapper van Jimmy Eat World, de emo-punkers die in 2001 een grote hit scoorden met ‘The Middle’. Met ‘Love Never’ en ‘Half Heart’ brengen ze de eerste nieuwe tracks uit sinds het album Integrity Blues uit 2016. Het opzwepende ‘Love Never’ is onze favoriet, alleen al vanwege de geinige lyric video.
Ray Davies - Our Country
Met The Kinks was hij Britser dan Brits, maar op ‘Our Country’ bezingt Ray Davies de liefde die hij voelt voor de VS. Het nummer is afkomstig van het album Our Country: Americana Act II, dat op 29 juni uitkomt. De plaat is een vervolg op Americana uit 2017, waarop Davies ook al een ode bracht aan Amerika.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!