Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Franz Ferdinand, Morrissey en N.E.R.D.

  •  
08-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Franz Ferdinand
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie opvallendste releases. Deze week: Franz Ferdinand, Morrissey en N.E.R.D.
Franz Ferdinand - Always ascending
Het is alweer vier jaar geleden dat de Schotse heren van Franz Ferdinand met Right Thoughts, Right Words, Right Action hun recentste album uitbrachten. Sindsdien was er het project FFS met Sparks en vertrok gitarist Nick McCarthy. Maar sinds deze week is Franz Ferdinand helemaal terug, met het disco-achtige nummer ‘Always ascending’ en de aankondiging van het gelijknamige album, dat op 9 februari verschijnt.
Morrissey - Jacky’s only happy when she’s up on the stage
Een flinke mond vol, de titel van deze nieuwe single van Morrissey. Het is de derde single van Low in High School, het aankomende album van de Britse zanger. En The Moz klinkt wederom alsof het huilen hem nader staat dan het lachen. Zo hebben we Morrissey het liefst. Low in High School komt op 17 november uit.
N.E.R.D. - Lemon
Het trio N.E.R.D., bestaande uit Pharrell Williams, Chad Hugo en Shay Haley, keert na drie jaar afwezigheid terug. ‘Lemon’ is de eerste single van No_One Ever Really Dies, het eerste album van de hiphopformatie in zeven jaar tijd. Op de track werkt N.E.R.D. samen met Rihanna. Op de plaat zijn ook gastoptredens van Kendrick Lamar, Future en André 3000 te horen.
 
Beluister alle besproken tracks op onze playlist op Spotify en abonneer!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!