Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Foo Fighters, Marilyn Manson en George Michael

  •  
13-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Foo Fighters
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Foo Fighters, Marilyn Manson en George Michael.
Foo Fighters - The line
Nog maar twee nachtjes slapen, dan verschijnt Concrete and Gold, de nieuwe plaat van de Foo Fighters. Het wordt het eerste volledige album van de band van Dave Grohl sinds Sonic Highways uit 2014. Op ‘The line’ kunnen we weer rekenen op stevige gitaren en hard gebrul.
Marilyn Manson - We know where you fucking live
Over stevig gesproken. Shockrocker Marilyn Manson laat de nieuwe single van zijn aankomende plaat Heaven Upside Down horen, die op
6 oktober in de winkels ligt. ‘We know where you fucking live’ is – na een paar relatief rustige releases – weer een ouderwets keiharde Manson-track. Voor de liefhebbers dus.
George Michael ft. Nile Rodgers - Fantasy
De eerste postume single van George Michael is uitgebracht. ‘Fantasy’ is een heruitgave van een b-kantje van de zanger, die vorig jaar op Eerste Kerstdag overleed. Het nummer is aangevuld met gitaarpartijen van Nile Rodgers (bekend van Chic en ‘Get lucky' van Daft Punk). Op 20 oktober komt Listen Without Prejudice/MTV Unplugged uit. Op de compilatie zullen niet eerder uitgebrachte opnames van Michael te horen zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!