Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: DMA's, Gaz Coombes en Judy Blank

  •  
28-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
DMA's - For Now
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: DMA’s, Gaz Coombes en Judy Blank.
DMA’s - For Now
De inspiraties van DMA’s liggen overduidelijk in Manchester. Ook ‘For Now’ ligt ergens halverwege Oasis en The Stone Roses, maar het is de Australische band vergeven, omdat ook deze track weer zo ontzettend fijn in elkaar zit. Het gaat om het titelnummer van de tweede plaat van DMA’s, die op 27 april verschijnt.
Gaz Coombes - Walk the Walk
En we gaan van een Britpop-imitatie naar de 'real deal'. Gaz Coombes was tussen 1993 en 2010 de frontman van Supergrass, bekend van ‘Pumping on Your Stereo’. Op ‘Walk the Walk’, afkomstig van zijn op 4 mei te verschijnen derde soloplaat, doet hij het iets rustiger aan.
Judy Blank - Mary Jane
Een paar jaar na haar deelname aan 'De beste singer-songwriter' lijkt Judy Blank nu eindelijk door te breken met deze liefdevolle ode aan de groene sigaret. Rob Stenders heeft ‘Mary Jane’ al omarmd in zijn radioprogramma, en wij doen daar vrolijk aan mee.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!