Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Cold War Kids, Perfume Genius en Feist

  •  
22-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2043905742
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie opvallendste releases. Deze week: Cold War Kids, Perfume Genius en Feist.
Cold War Kids - ‘So tied up’
De Amerikaanse indieband werkt samen met de Engelse zangeres Bishop Briggs op deze nieuwe single. ‘So tied up' staat op L.A. Divine , het zesde album Cold War Kids-album dat op 7 april verschijnt. In deze akoestische versie van het nummer doet er ook nog eens een strijkerskwartet mee.
Perfume Genius - ‘Slip away’
Sprookjesachtige sferen in de nieuwste clip van Perfume Genius, het alter ego van Mike Hadreas. Samen met een danseres wordt hij achtervolgd door twee schooljongens met clown make-up die, waarschijnlijk niet geheel toevallig, iets van Donald Trump weg hebben. ‘Slip away’ is afkomstig van No Shape , dat op 5 mei uitkomt.
Feist - ‘Pleasure’
De Canadese singer-songwriter Feist is terug met ‘Pleasure’, haar eerste nieuwe werk in zes jaar tijd. Op de duister klinkende single benadert de zangeres het geluid van PJ Harvey. Haar nieuwe album, dat eveneens Pleasure heet, ligt op 28 april in de winkels.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!