Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Chromatics, The Kooks en Tom Grennan

  •  
23-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Chromatics
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Chromatics, The Kooks en Tom Grennan.
Chromatics - Black Walls
Ze brachten al vier albums uit, maar het Amerikaanse kwartet Chromatics is toch vooral bekend van soundtracks van tv-series. Denk bijvoorbeeld aan Riverdale, 13 Reasons Why en een optreden in de Roadhouse aan het eind van een aflevering van Twin Peaks. ‘Black Walls’ is afkomstig van het later dit jaar te verschijnen Dear Tommy. Misschien dat de duistere elektronische indie van Chromatics dan ook zónder de hulp van tv-series bekend wordt.
The Kooks - No Pressure
Het lijkt hip de laatste tijd (zie Jimmy Eat World en She & Him): twee singles tegelijkertijd uitbrengen. The Kooks doen mee aan de trend met ‘All The Time’ en ‘No Pressure’, beide afkomstig van het nieuwe album Let’s Go Sunshine (31 augustus). Wij vinden het vrolijke tweede nummer het best passen bij deze warme meimaand.
Tom Grennan - Barbed Wire
Als speler van Aston Villa zou Tom Grennan eigenlijk profvoetballer worden, maar uiteindelijk stond hij niet in FIFA 18 niet op het veld, maar op de soundtrack met ‘Found What I’ve Been Looking For’. De nieuwe single ‘Babed Wire’ staat op de op 6 juli te verschijnen debuutplaat Lighting Matches. De rauwe stem van Grennan in combinatie met de fijne blazerspartij, zorgt bij ons voor hoge verwachtingen.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!