de Lagarde

Tracks: Car Seat Headrest, MGMT en Francis and the Lights

  •    •  
10-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
MGMT
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Car Seat Headrest, MGMT en Francis and the Lights.
Car Seat Headrest - Nervous young inhumans
Met Teens of Denial bracht Car Seat Headrest dé gitaarplaat van 2016 uit. De ongelooflijk productieve frontman Will Toledo bracht in de jaren daarvoor maar liefst acht platen in eigen beheer uit, voordat hij door een platenlabel werd opgepikt. Op 16 februari brengt hij een nieuwe versie van een van die albums, Twin Fantasy, uit. De tracks zijn deze keer ingespeeld in een studio door een volledige band, in plaats van in de slaapkamer van de Amerikaan. ‘Nervous young inhumans’ is het eerste voorproefje.
MGMT - Hand it over
Het is alweer vijf jaar geleden dat het laatste album van MGMT uitkwam. De band, die ooit doorbrak met het nummer ‘Kids’, keert later dit jaar terug met Little Dark Age. ‘Hand it over’ is de derde single, die lekker lome psychedelica belooft.
Francis and the Lights - Just for us
Een complete verrassing, deze release van Francis and the Lights. R&B-zanger Francis Farewell Starlite kondigde Just for Us slechts een paar uur voor de release aan. Op het titelnummer van zijn tweede album is hij te horen met Justin Vernon, de grote man achter Bon Iver.
Wil je onze eerdere suggesties nog eens terugluisteren? Abonneer je dan op onze playlist op Spotify!
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!