Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Tracks: Billy Corgan, Death From Above en Weezer

  •  
23-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Billy Corgan
Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Billy Corgan, Death From Above en Weezer.
Billy Corgan - Aeronaut
Solowerk van de Smashing Pumpkins-zanger, die tegenwoordig muziek uitbrengt onder zijn geboortenaam: William Patrick Corgan. En hij doet het duidelijk een stuk rustiger aan, in dit kalme pianonummer. De Amerikaan heeft samen met sterproducer Rick Rubin (bekend van zijn samenwerkingen met Johnny Cash, Slayer en de U2) een nieuw album opgenomen. Ogilala, zoals de plaat heet, verschijnt op 13 oktober.
Death From Above - Never swim alone
Het Canadese basgitaar en drumduo (we vragen ons nog altijd af hoe ze met z’n tweeën zoveel geluid maken) Death From Above keert terug met ‘Never swim alone’. Het is de tweede single van aankomend album Outrage! Is Now, dat op 8 september uitkomt. De clip van ‘Never swim alone’ is met een telefoon in een hotelkamer in Londen gefilmd.
Weezer - Mexican Fender
We zomeren nog een tijdje na met ‘Mexican Fender’, de nieuwe Weezer. De Amerikaanse rockband rond Rivers Cuomo is alweer toe aan album nummer elf. De plaat gaat Pacific Daydream heten en ligt vanaf 27 oktober in de winkels.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!